Maskinuthyrning

Försäkring, service, reparationer, batterier och däck ingår. Månadskostnaden för truckuthyrning är lätt att budgetera. Truckparken kan lätt anpassas till förändringar i verksamheten. Under högsäsong kan flera truckar behövas. Du kan hyra truck så länge det behövs! Hos oss kan du alltid hyra truck och få omgående leverans, oavsett om det gäller kort- eller långtidsuthyrning.

HITTA MASKINER FÖR UTHYRNING

Begagnat

Vi har gedigen erfarenhet av begagnat marknaden och vi är stolta över vårt interna kvalitetstänkande genom mångårig erfarenhet inom begagnat hantering. Våra maskiner utstrålar kvalitet, kunskap och känsla.

HITTA MASKINER INOM VÅR BEGAGNAT SEGMENT

Renovering

Att reparera krock- och brandskador på truckar, dragare och entreprenadmaskiner är en del av vår verksamhet. Vi samarbetar med flera av de större försäkringsbolagen, men åtar oss även denna typ av reparationer för andra kunder runt om i norden. Ombyggnationer av truckar och entreprenadmaskiner, reparationer av växellådor, differentialer och styrvagnar är också arbeten vi utför hos oss i Sjuntorp.

Läs mer om renovering

Maskinservice

Vi rekommenderar alltid våra kunder ett serviceavtal. Avtalet innebär förebyggande systematisk truckservice och servicelogg. Som avtalskund för truckservice har du ett eget kvalificerat serviceteam hos oss som ser att truckarna rullar hos dig utan problem.

Läs mer om maskinservice

Utbildning

Söker du en specifik utbildning, kontakta oss på 0520-44 08 75 så berättar vi mer. Eller läs mer om våra uppskattade utbildningar nedan.

Läs mer om utbildning