AB Sjuntorp logo
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Industriteknik

Helhetslösningar inom industrin

Med lång erfarenhet inom industrin och avancerade fabriksflyttar är vi din givna leverantör av maskinflytt, underhållsservice och maskininstallationer. Vi har dessutom produktionsverkstäder i kompetensmässig framkant för att tillverka specialmaskiner, reservdelar och produkter. Om det krävs kan vi ta ansvar för hela omställningsprocessen, inklusive projektledning, installation och montage.

Industriteknik

Helhetslösningar inom industrin

Med lång erfarenhet inom industrin och avancerade fabriksflyttar är vi din givna leverantör av maskinflytt, underhållsservice och maskininstallationer. Vi har dessutom produktionsverkstäder i kompetensmässig framkant för att tillverka specialmaskiner, reservdelar och produkter.

Om det krävs kan vi ta ansvar för hela omställningsprocessen, inklusive projektledning, installation och montage.  

Industriservice

Från enstaka maskin till hela verksamheten

Peter Boban | Sjuntorp

Per Berghäll | Skövde

Hjärtat av vår verksamhet. Här möter du unik kunskap och erfarenhet av att flytta, montera, installera och driftsätta alla tänkbara industriapplikationer.

Med hjälp av våra kompetenta kollegor kan vi hantera alla typer av komplexa projekt, vilket är något du kan förvänta dig av en oss som din kompletta industripartner. Oavsett om du finns inom Sveriges gränser eller utanför löser vi dina problem.  

Behöver ni hjälp av flytta en enstaka maskin? Eller kanske flytta hela verksamheten till nya lokalet? Vi har den kompetens och utrustning som behövs.

Industriservice

Vår mekaniska verkstad

Mekanisk verkstad som möter dina behov

Peter Månsson

Peter Månsson | ARBETSLEDARE Mekaniska verkstaden

Vår mekaniska verkstad

Upplev hur erfarenheten flödar i vår verkstad, där vi är redo att hjälpa dig att förverkliga dina idéer och tankar. Hos oss skapas produkter, reservdelar och specialmaskiner som ännu inte finns tillgängliga på marknaden. Vi är specialister på att skapa de nödvändiga förutsättningarna för att tillverka enligt dina önskemål. Det är våra medarbetares expertis och hantverk som säkerställer att du får en komplett leverans.

Läs mer om våra olika områden:

Om du är på jakt efter fixturer, robotgrippers eller jiggar till er utrustning har du kommit rätt. Vi genomför konstruktion av en produkt utifrån den tekniska beskrivningen med tillhörande kravspecifikation. Vi jobbar gärna också i så kallade ”turnkey”-projekt, i vilka vi tar hand om allt och ni får en nyckelfärdig lösning. Vi kan tillverka många olika typer av fixturer, inklusive mätfixturer, bearbetningsfixturer, svetsfixturer och robotsvetsfixturer.

Att förändra eller förbättra en process är något som alla industrier jobbar kontinuerligt med. Vi kan hjälpa dig att redan i projekteringsstadiet hitta de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna.

Våra duktiga och erfarna ingenjörer och tekniker hjälper till och konstruerar samt tillverkar specialmaskiner helt efter dina önskemål och alltid med komplett CE-märkning.

I tillägg tillverkar vi också manuella lyftverktyg, kompletta robotceller samt gripverktyg till robotar. Utöver detta har vi dessutom en egen tillverkning av mätupplägg för flyg-och fordonsindustrin.

Om ni har några frågor eller funderingar kring våra tjänster är ni givetvis välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er att hitta det ni söker!

Projektledning

erfarenhet från nationella Och internationella projekt

Vi har erfarenhet från nationella som internationella projekt, där det ställs höga krav på avancerad projektledning. Vi har stor vana av att ta ett helhetsansvar och tar gärna rollen som helhetsleverantör i större industriella projekt.

Vårt team av nyckelkompetenser:

Design och konstruktion

Prototypbyggnation

Provmontering

Test och verifiering

CE märkning

Leverans och installation

Projektledning

Kontakta oss

Finns det fortfarande frågetecken?
VI berättar gärna Mer!