Johan Bernsand arbetar som en av flera säljare på Sjuntorp Truck och Maskin

Johan Bernsand arbetar som en av flera säljare på Sjuntorp Truck och Maskin. Han påbörjade sin tjänst i oktober förra året och är således en av våra nyaste anställda. 

 

Varför ville du arbeta hos oss på AB Sjuntorp?
Jag har haft koll på företaget och på ägaren Tomas Mark länge, då vi arbetat tillsammans tidigare. Jag uppskattar verkligen den lokala touchen samtidigt som affären är större än vad jag trodde. Det finns en tydlig vision och jag gillar att vi ständigt blickar framåt, vi vet vart vi ska.

 

Varför arbetar du som säljare?
Jag har alltid gillat människor. I kombination med det, så är jag väldigt social och tycker om att prata – för mig och för andra. Att ständigt sitta inne på ett kontor är ingenting för mig, så att få arbeta i en tjänst där ingen dag är den andra lik och där den sociala biten hela tiden har ett övertag är perfekt för mig.

 

Hur kan en arbetsdag ut?

Det är olika hela tiden. Men till stor del handlar det om möten – stora som små. Både med befintliga kunder och med potentiella. Det är det som är spännande, man vet aldrig vem man möter. Ingen människa är den andra lik och beroende på det får man anpassa sin kommunikation. Det fascinerar mig!

 

Vad är det bästa med AB Sjuntorp? 

Oavsett roll – och tid – i företaget, så känner man sig viktig. Ingen är instängd i ett hörn utan allas talan och åsikter är lika mycket värda. Det är ett jordnära företag med väldigt bra värderingar, samtidigt som vi har en lång och intressant resa i ryggen. Den fortsätter, och det är väldigt spännande att få åka med.

 

Tycker du att det här låter som ett jobb som skulle passa dig? Just nu söker vi en säljare till ett av våra team. Läs mer här: https://www.uniflex.se/jobb/saljare-till-sjuntorp-produktionsteknik/

Säljare till Sjuntorp Produktionsteknik